9/3/09

ΟΛΟΙ-ΕΣ ΣΤΟ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ, ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΜΑΡΤΗ, ΣΥΝΤΑΓΜΑ 1μμ!



Οι μαθητές που βγήκαμε εξοργισμένοι τον Δεκέμβρη και διαδηλώσαμε ενάντια στην κυβέρνηση των δολοφόνων, διαδηλώνουμε στις 21 Μάρτη στο Σύνταγμα στις 1μμ ενάντια στον πόλεμο στο Ιράκ, το Αφγανιστάν, την Παλαιστίνη και να βροντοφωνάξουμε: 60 χρόνια ΝΑΤΟ είναι αρκετά!

Έξι χρόνια τώρα στο Ιράκ, οι Αμερικάνοι έχουν σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπους ανάμεσά τους και παιδιά σαν εμάς και αυτή τη στιγμή ο Ομπάμα υπόσχεται ότι θα τραβήξει τα στρατεύματα, όχι για να σταματήσει τον πόλεμο αλλά για να κλιμακώσει και να συνεχίσει την κατοχή στο Αφγανιστάν και ταυτόχρονα βομβαρδίζουν ολόκληρες πόλεις και χωριά στο Πακιστάν.

Γι’ αυτό είναι κρίσιμο φέτος το αντιπολεμικό συλλαλητήριο να είναι τεράστιο σε όγκο και παλμό, για να αναγκάσουμε την κυβέρνηση να γυρίσει πίσω τα ελληνικά στρατεύματα από το μέτωπο του πολέμου. Το αντιπολεμικό κίνημα δεν έχει σταματήσει ούτε στιγμή να δίνει μάχες για να σταματήσει την σφαγή αθώων ανθρώπων από την μια άκρη ως την άλλη του πλανήτη. Όλοι και όλες εμείς οι μαθητές και οι μαθήτριες που αγωνιζόμαστε για μια καλύτερη Παιδεία όταν η κυβέρνηση δίνει δεκάδες δις στους τραπεζίτες και σε στρατεύματα, οργανώνουμε την συμμετοχή των σχολείων μας με πανό στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο.

Οργανώνουμε στα σχολεία μας αντιπολεμικές εκδηλώσεις (συζητήσεις, βιντεοπροβολές) μαζί με τους καθηγητές και τα 15μελή και φτιάχνουμε πανό για να κατεβούμε στο Σύνταγμα το Σάββατο 21 Μάρτη. Βάζουμε παντού στα σχολεία, στα φροντιστήρια, στην γειτονιά, την αφίσα της Συμμαχίας και γράφουμε με σπρέι στους τοίχους για να γίνει πιο γνωστό. Το ραντεβού όλων των μαθητών είναι το Σάββατο 21 Μάρτη στο Σύνταγμα στις 1μμ.


-Λεφτά για την Παιδεία όχι για τον πόλεμο

-Έξω τώρα από το Αφγανιστάν και το Ιράκ

-Πίσω ο ελληνικός στρατός

-Λευτεριά στην Παλαιστίνη

-60 χρόνια ΝΑΤΟ είναι αρκετά