19/2/08

Ο ΜΟΥΣΑΡΑΦ ΗΤΤΗΘΗΚΕ, ΩΡΑ ΝΑ ΗΤΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ

ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ «Η ΕΝΟΤΗΤΑ» ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ Ο ΜΟΥΣΑΡΑΦ ΗΤΤΗΘΗΚΕ, ΩΡΑ ΝΑ ΗΤΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ. ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΤΩΝ ΑΠΑΓΩΓΩΝ. ΟΧΙ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ

Η εκλογική συντριβή του κόμματος του δικτάτορα του Πακιστάν Περβέζ Μουσάραφ έδειξε πόσο στριμωγμένη και απομονωμένη είναι η χούντα μετά τον ξεσηκωμό του Πακιστανικού λαού για ελευθερία και δημοκρατία. Παρά το κύμα δολοφονικής τρομοκρατίας που εξαπέλυσε δεν κατάφερε να επιβάλει την διάλυση της αντίστασης.

Η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος η «ΕΝΟΤΗΤΑ» και η Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο δικαιώνονται από την ήττα της χούντας του Πακιστάν. Δεν μπορούν οι συνεργάτες της χούντας του Μουσάραφ στην Ελλάδα να συνεχίζουν τις διώξεις μεγαλώνοντας την ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ μελών της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος που απαίτησαν ελευθερίες και δημοκρατία, που αντιστάθηκαν στις απαγωγές των Πακιστανών και στην αποτυχημένη απόπειρα έκδοσης του προέδρου της Τζαβέντ Ασλάμ.

Χαιρετίζουμε την νίκη του Πακιστανικού λαού και θα στηρίξουμε την προσπάθεια να ξηλωθεί η χούντα και ο ίδιος ο Μουσάραφ και να αποκατασταθούν οι καθαιρεμένοι δικαστές και οι απολυμένοι δικηγόροι.

Καλούμε άμεσα την ελληνική κυβέρνηση να σταματήσει κάθε συνεργασία με τα χουντικά κυκλώματα της Πακιστανικής πρεσβείας της Αθήνας. Απαιτούμε να καταργηθεί η μαύρη λίστα εκατοντάδων μελών της Πακιστανικής Κονότητας και να τιμωρηθούν οι ένοχοι των απαγωγών των Πακιστανών.

Τζαβέντ Ασλάμ,πρόεδρος Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος, 6942017262

Γιάννης Σηφακάκης, Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο,6946093043