17/12/08

ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ


ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ!


ΟΛΟΙ-ΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ, ΠΕΜΠΤΗ 18/12, ΣΤΙΣ 12:00 ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ

Συμμετέχουμε με τα πανό των καταλήψεων των σχολείων μας!

Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει το κίνημα οργής και ανυπακοής που ξέσπασε με τη στυγνή, εν ψυχρώ δολοφονία του 15χρονου συμμαθητή μας Αλέξη Γρηγορόπουλου. Καθημερινά διαδηλώνουμε, πλημμυρίζοντας τους δρόμους σε όλες τις πόλεις, σε όλες τις γειτονιές, διεκδικώντας να τιμωριθούν οι μπάτσοι-εκτελεστές και να φύγει η κυβέρνηση των δολοφόνων που τους καλύπτει.

Το σύστημά τους έχει βγει εκτός ελέγχου. Η δολοφονική συμμορία των καπιταλιστών και της κυβέρνησης Καραμανλή είναι βουλιαγμένη στην πιο μεγάλη κρίση. Είναι αυτοί που χρόνια τώρα έχουν εξαπολύσει τις χειρότερες επιθέσεις στην εργατική τάξη και τη νεολαία, στην Παιδεία, στην Υγεία, στις δουλειές των γονιών μας, έχοντας βυθίσει τις οικογένειες μας στην φτώχεια.

Είναι αυτοί που συστηματικά εξαπολύουν ρατσιστικά κυνηγητά, βασανιστήρια, απαγωγές εώς και δολοφονίες μεταναστών, που είναι αδέρφια μας. Είναι αυτοί που σαν αποκορύφωμα, επιλέγουν να δώσουν τα δις στους τραπεζίτες, τους πολέμους και τους παπάδες αντί για τις ανάγκες μας. Και από πάνω είναι και ΦΟΝΙΑΔΕΣ μαθητών! Αρκετά! Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω! Ώρα να ξεκουμπιστούν!

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΕ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ και δεν θα σταματήσουμε αν δεν φύγει η κυβέρνηση. Αγώνας διαρκείας ενάντια στην κυβέρνηση της τρομοκρατίας σημαίνει καταλήψεις στα σχολεία για εμάς τους μαθητές. Αυτός είναι ο τρόπος να κλιμακώσουμε τον αγώνα μας και όχι η αποκεντρωμένη, συμβολική δράση ενώ τα σχολεία λειτουργούν κανονικά. Ήδη οι ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΙΣ 800 πανελλαδικά και ο αριθμός όλο και μεγαλώνει...

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:
  • ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ
  • ΑΜΕΣΟΣ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
  • ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ
  • STOP ΣΤΙΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ-Συμμετέχουμε στο Αντιρατσιστικό Συλλαλητήριο στις 20 Δεκέμβρη, 3μμ στα Προπύλαια.
  • ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ
  • ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΕΙΛΗΜΕΝΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ
Μπορούμε να νικήσουμε! Έχουμε την δύναμη να τους ανατρέψουμε!

Στις 18/12, αμέσως μετά την πορεία, Ανοιχτό Συντονιστικό των μαθητικών Καταλήψεων στη Νομική Σχολή.