20/2/08

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ANTI-CAPITALISTA

Κυκλοφορησε το έντυπο των μαθητών της Πρωτοβουλίας ΓΕΝΟΒΑ Anti-Capitalista!

Καλεί τους μαθητές να κατεβούν με πανό σχολείων στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο το Σάββατο 22 Μάρτη στο Σύνταγμα στις 12 το μεσημέρι!

Πέντε χρόνια από την εισβολή στο Ιράκ και παρόλο που οι αμερικάνικες δυνάμεις παραμένουν εκεί σκοτώνοντας εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους, ανάμεσά τους παιδιά, ο πόλεμος των καπιταλιστών χάνει απ’ την ιρακινή αντίσταση.
Έδωσαν εκατομμύρια λεφτά στο στρατό, σε «αντιτρομοκρατικές» υπηρεσίες και αφήσαν τα σχολεία να ρημάζουν.
Οι αληθινοί τρομοκράτες είναι οι καπιταλιστές και όχι ο ιρακινός λαός. Αυτοί που στο όνομα του κέρδους καταστρέφουν τις ζωές μας και την Παιδεία για την οποία αγωνιζόμαστε τόσα χρόνια.
Η κυβέρνηση της ΝΔ βοήθησε αυτόν τον πόλεμο και πολλές άλλες χώρες-σύμμαχοι των Αμερικανών.
Από το 2003 μέχρι πέρισυ στις 17 Μάρτη μας βρήκαν μπροστά τους και θα συνεχίζουν να μας βρίσκουν όσο σκοτώνουν αθώους και καταστρέφουν τον πλανήτη.
Γι’ αυτό και καλούμε όλους τους μαθητές να διαδηλώσουμε μαζί φέτος για τα πέντε χρόνια από την εισβολή στο Ιράκ. Όλοι και όλες πρέπει να βρισκόμαστε στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο το Σάββατο 22 Μάρτη στο Σύνταγμα! Να μην λείψει κανείς! Όλοι οι μαθητές με πανώ σχολείων να δώσουμε ξανά το παρόν στο αντιπολεμικό κίνημα όπως κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο! Να δείξουμε ότι είμαστε συνειδητοί πολίτες μέσα στην κοινωνία και όχι οι «αλήτες» που βανδαλήζουν τα σχολεία.
Να δείξουμε ότι μισούμε αυτό το άδικο σύστημα του καπιταλισμού που σκοτώνει αθώα παιδιά σε όλο τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ