31/12/08

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 3/1, ΣΤΙΣ 3μμ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ



Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αναβλήθηκε για την Παρασκευή 2 Γενάρη η δίκη στο αυτόφωρο Τριμελές (Κτίριο 7, ώρα 12) του Αχμεντ Αλτζούμα Ιμπραήμ, του Σύρου αγωνιστή που κατέβασε την ισραηλινή σημαία από τον ιστό της ισραηλινής πρεσβείας, κατά την διάρκεια της διαδήλωσης καταδίκης των σφαγών στη Γάζα την Δευτέρα 29 Δεκέμβρη.

Η επιλογή της κυβέρνησης να προχωρήσει σε δίκη σε βάρος του αγωνιστή για «διακινδύνευση των σχέσεων του κράτους», την ώρα που δεν το αποτόλμησε ούτε η ισραηλινή πρεσβεία, δείχνει πόσο υπάκουη είναι στη στήριξη των ισραηλινών δυνάμεων κατοχής που συνεχίζουν το μακελειό στη Γάζα.


Η επίθεση, από τέσσερα πολεμικά πλοία του Ισραήλ, στο πλοίο του "Κινήματος Ελεύθερη Γάζα" που μετέφερε ιατρικό υλικό για ανάγκες άμεσων χειρουργικών επεμβάσεων δείχνει ότι προχωράνε σε σχεδιασμένη γενοκτονία των Παλαιστίνιων.

Απαιτούμε να σταματήσει η επίθεση του Ισραήλ, να αρθεί ο αποκλεισμός της Γάζας, να διακοπούν οι σχέσεις με το σιωνιστκό κράτος του Ισραήλ.


ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 3/1, 3.00 μμ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ

Καλούν: Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο, Σύνδεσμος Ελληνοπαλαιστιναικής Φιλίας, Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας, Free Gaza Movement (Κίνημα Ελεύθερη Γάζα), Πανευρωπαϊκή Επιτροπή για την Άρση του Αποκλεισμού της Γάζας, Άραβες μετανάστες, Συνδικάτα – Φορείς - Οργανώσεις

www.stop-the-war.gr