12/9/14

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην οδό Παύλου Φύσσα, Κερατσίνι, 18 Σεπτέμβρη, διαδηλώνουμε στο ένα χρόνο από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα


18 ΣΕΠΤΈΜΒΡΗ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΣΤΙΣ 6ΜΜ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ.  ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 5ΜΜ

Ο ΠΑΥΛΟΣ ΖΕΙ! ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΝΑ ΞΗΛΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ!

Στη διαδήλωση στο Κερατσίνι θα παραστεί η οικογένεια του Σαχζάτ Λουκμάν, η μητέρα του Σουγκράν Μπίμπι και ο πατέρας του Χαντίμ Χουσείν. Θα βρεθούν στο τόπο δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στη τελετή αποκάλυψης του μνημείου του Παύλου Φύσσα την Πέμπτη 18 Σεπτέμβρη στις 3μμ.  

Εργαζόμενοι, φοιτητές, μαθητές ετοιμάζονται να δώσουν δυναμικό παρών στις διαδηλώσεις στον ένα χρόνο από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τάγμα εφόδου των νεοναζί της Χρυσής Αυγής.

Οι αποκαλύψεις για τη δράση των ταγμάτων εφόδου των νεοναζί της Χρυσής Αυγής, στο Πέραμα κατά των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ και στην Αμφιάλη, όπου ο Ρουπακιάς δολοφόνησε σε οργανωμένη επίθεση τον Παύλο Φύσσα, προκαλούν την αγανάκτηση όλων για την συνεχιζόμενη ανοχή στην προκλητική δράση τους που συνεχίζεται με νέες επιθέσεις.

Η ΝΔ και οι Μπαλτάκοι κάνουν το κάθε τι ώστε να αναβάλλεται ο ορισμός της δίκης των δολοφόνων και των ηθικών αυτουργών της συμμορίας μεθοδεύοντας την αθώωση και την απαλλαγή τους, ακόμη και με αλλαγή του Ποινικού Κώδικα. Τα κουκιά τους στη Βουλή για την ανάδειξη του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας ώστε να διασωθεί η κυβέρνηση των μνημονίων και των αντεργατικών επιθέσεων είναι πολυτιμότερα από την υπεράσπιση της δημοκρατίας και των ελευθεριών που απειλούνται από τους νεοναζί.

Έτσι κι αλλιώς η συνέχιση της διερεύνησης της δράσης των ταγμάτων εφόδου φτάνει στα Υπουργεία, στην Αστυνομία και σε ένα ολόκληρο πλέγμα του κρατικού μηχανισμού που συγκάλυπτε για χρόνια τη ναζιστική συμμορία και τις επιθέσεις της.

Καλούμε τους Δήμους, τα συνδικάτα, τους φοιτητικούς συλλόγους, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, να στηρίξουν αποφασιστικά τα αντιφασιστικά συλλαλητήρια για να στείλουμε το μήνυμα στη συγκυβέρνηση των μνημονίων της φτώχειας, της ανεργία και του ρατσισμού ότι δεν ανεχόμαστε παιχνίδια με τους νεοναζί.