30/5/09

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2009


ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ


ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!

ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ!


Οι μαθητές της 3ης Λυκείου και όσοι είναι γεννημένοι μέχρι και το 1991 ψηφίζουμε στις Ευρωεκλογές 7 Ιούνη.

Το φθινόπωρο η κυβέρνηση της ΝΔ αποφάσισε να χαρίσει 28 δις ευρώ στου τραπεζίτες και 30 δις για να αγοράσει νέους άχρηστους εξοπλισμούς και άφησε για άλλη μια φορά τα σχολεία και την Παιδεία να σαπίσουν στο έλεος της οικονομικής κρίσης.

Η δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου στιγμάτισε αυτή την κυβέρνηση ως δολοφόνους. Ήμασταν εμείς οι δεκάδες χιλιάδες μαθητές, μαζί με τους φοιτητές και τους γονείς μας που φωνάξαμε απ’ την πρώτη στιγμή «ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ».

Είμαστε οι μαθητές που τρώμε στην μάπα καθημερινά το άγχος με τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, έχουμε μια κυβέρνηση που βοηθάει το ΝΑΤΟ και το Ισραήλ να σκοτώνουν ανθρώπους, ανάμεσα τους και παιδιά σαν εμάς, στην Παλαιστίνη και την Μ.Ανατολή.

Κόντρα στην πολιτική της κυβέρνησης Καραμανλή και της Ε.Ε., στις 7 Ιούνη οι μαθητές στηρίζουμε και ψηφίζουμε την Αντικαπιταλιστική Αριστερά, την ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Είναι η Αριστερά που πρωτοστατεί στους αγώνες της νεολαίας και των εργαζομένων! Είναι η Αριστερά της νίκης και της ανατροπής!


ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ, ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ-ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.


Μαθητές-Anticapitalista, συμμετέχουμε στην ΑΝΤικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή-ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.


(επικοινωνήστε μαζί μας για να βοηθήσετε στην καμπάνια και να προμηθευτείτε υλικά της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. στο τηλ. 6947742771, 6975730498)


www.antarsya.org