14/4/16

Νέο φύλλο της εφημερίδας Anticapitalista!

ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Με αυτό το γενικό τίτλο, θέλοντας να συνδέσουμε τις μάχες κατά του ρατσισμού και υπέρ του ασύλου για όλους τους πρόσφυγες και τους μςτανάστες, με αυτές ενάντια στη διάλυση της Παιδείας, κυκλοφορήσαμε πριν μερικές μέρες τη νέα μας εφημερίδα!!
Με άρθρα για τις δράσεις μας, αλλά και χιλιάδων μαθητών, για την αλληλεγγύη στους πρόσφυγες. Βάζοντας μπροστά την πολιτική μάχη ενάντια στη ρατσιστική συμφωνία της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τον Ερντογάν και τις πρωτοβουλίες καθηγητών και μαθητών για να μν περάσει. Παλεύουμε για να γραφτούν όλα τα παιδιά στα σχολεία χωρίς αποκλεισμούς. Και το κάνουμε διεκδικώντας προσλήψεις εδώ και τώρα!!
Για να απαντήσουμε στο ρατσισμό, χρειαζόμαστε όπλα ενάντια στην ισλαμοφοβία και τη συστηματική της προώθηση από τα ΜΜΕ και τις κυβερνήσεις.
Χρειάζομαστε επίσης αντιφασιστικό κίνημα ενάντια στη Χρυσή Αυγή και τα υπόλοιπα μορφώματα, για να μην αφήσουμε Μιχαλολιάκους κλπ να προκαλούν μαζί με την κάλυψη της αστυνομίας.
Και για να γίνουμε πιο δυνατοί πολιτικά και να κερδίσουμε τις μάχες που έχουμε μπροστά μας, σας καλούμε όλους στο 4ήμερο φεστιβάλ επαναστατικών ιδεών "Μαρξισμός 2016- Μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο"!!
Διαβάστε εδώ τη νέα μας εφημερίδα και επικοινωνήστε μαζί μας για να δυναμώσουμε το μαθητικό κίνημα, πλάι στους καθηγητές και τους εργαζόμενους.